Welkom bij Yoshe

Yoshe is gespecialiseerd in handgemaakte sieraden van zilver, exclusief voor u ontworpen. Ik ontwerp voor u  of samen met u een sieraad op maat. Vervolgens maak ik het door u gewenste ontwerp in opdracht. Ik heb ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, van een enkele hanger, ring, oorbellen of armband tot een complete set. Bij de sieraden zie je voorbeelden hiervan.

Wie wil dat niet?: Een eigentijds sieraad van oude sieraden! Bijvoorbeeld van de trouwringen van vader en moeder of  opa en oma die al jaren in een laatje liggen. Het is heel mooi om deze sieraden een nieuw leven te geven. Naar wens is de vorm van de trouwringen zichtbaar en blijven de inscripties intact of worden de ringen gebruikt tot een onherkenbaar sieraad. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.
Voorbeelden vind u in “eigentijds sieraad van trouwringen”.

Naast zilveren sieraden in opdracht maak ik ook sieraden in verschillende  andere metaalsoorten zoals brons, alpaca en messing, naar eigen ontwerp. Deze sieraden zijn via deze website te koop. De sieraden zijn zowel eigentijds als tijdloos.

Ook een cadeaubon behoort tot de mogelijkheden.
Voor het gewenste bedrag kan de ontvanger een sieraad laten ontwerpen en maken. Vraag naar de mogelijkheden.

De naam Yoshe betekent mooi, schoonheid.

Ik ben begonnen met goudsmeden in 2008 met een middagworkshop. Daar werd ik zo enthousiast van dat ik een cursus ben ga volgen en in 2012 ben ik begonnen met de vakopleiding goud- en zilversmid in Schoonhoven.